Over ons

Rebelse rakkers, gerund door:

Anja Dekkers

Mijn hele leven lang ben ik al gek op dieren. Als kind heb ik lang moeten zeuren om mijn eerste hamster. Katten kwamen pas later in mijn leven; daarvoor moest ik eerst het huis uit. Sindsdien heb ik dan ook altijd katten en honden gehad. Het liefst wilde ik werken met dieren. Dat was toch altijd een droom van mij. Lang heeft deze droom in de ijskast gestaan, maar in 2021 was het dan toch zover. Ik besloot mijn baan op te zeggen en het benodigd diploma ‘Houder hond en kat’ te halen. Na een interne verbouwing kon ik aan de slag.

Het kattenhotel is gehuisvest in een voormalige zuivelfabriek. Wij wonen en werken in dit pand. Zo ben ik altijd dicht bij mijn hotelgasten. Mijn man, dochter en zoon zijn ook grote dierenliefhebbers van katten en zij zullen regelmatig in het kattenhotel te vinden zijn om even met de katten te knuffelen en te spelen.

Zelf hebben we 3 katten, 3 honden, konijnen en kippen en een haan.